skip to Main Content

Florina Melinte

”Faceți cunoștință cu mine, cea care de ani de zile se chinuie prin toate metodele să slăbească, la fel ca și voi. Școala de Slăbit le-a pus capac la toate, pentru prima dată am reușit, în sfârșit!   Am simțit…

”Faceți cunoștință cu mine, cea care de ani de zile se chinuie prin toate metodele să slăbească, la fel ca și voi. Școala de Slăbit le-a pus capac la toate, pentru prima dată am reușit, în sfârșit!

 

Am simțit că am reușit chiar de prin a două lună, când am văzut cum mă schimbăm pe zi ce trece tot mai mult, și nu numai fizic. Educația pe care am primit-o în acest program este uimitoare, totul are o logică în nutriție și natură, iar odată ce am înțeles asta cu ajutorul sesiunilor, am prins drag și mai tare de acest program.

 

Este uimitor ce forță să mergi mai departe prinzi atunci când înțelegi în mod real cum se desfășoară procesele în corpul tău. Iar asta m-a făcut să mă simt  învingătoare. Că să nu mai vorbesc de cât de energică ajungeam seara și mă minunăm de câte lucruri am făcut în acea zi.

 

Am ajuns să mă privesc altfel după o lungă perioadă de critici dure, veșnic nemulțumită.

Vreau să vă mulțumesc din tot sufletul meu, nu există cuvinte să îmi exprim bucuria și respectul ce îl am pentru voi. SDS a reușit să mă schimbe total. Am ajuns la un minus de 18 kg.

 

Este cea mai bună investiție pe care am făcut-o pentru sănătatea mea și a familiei mele.” — Florina M.

Slăbește Simplu și Autentic

Primești GRATUIT pe e-mail, cursul de 10 zile ”Slăbește Simplu și Autentic”, imediat ce te abonezi.

Powered by ConvertKit

Daniel Baciu

Mă numesc Daniel Baciu, am 53 de ani și prima mea interacțiune cu Școala de Slăbit a avut loc în cursul lunii Noiembrie 2020.   Uitându-mă în urmă, stau și mă gândesc care din beneficiile acestei interacțiuni s-o pun pe…

Mă numesc Daniel Baciu, am 53 de ani și prima mea interacțiune cu Școala de Slăbit a avut loc în cursul lunii Noiembrie 2020.

 

Uitându-mă în urmă, stau și mă gândesc care din beneficiile acestei interacțiuni s-o pun pe primul loc; faptul că am pierdut 40 de kilograme? Faptul că sănătatea mea e acum echivalentă cu cea de la 20 de ani? Sau faptul că încrederea în mine mă face să trăiesc niște clipe minunate?

 

Un lucru e cert: întâlnirea cu Școala de Slăbit este cel mai bun lucru care putea să mi se întâmple. ” — Daniel B.

Slăbește Simplu și Autentic

Primești GRATUIT pe e-mail, cursul de 10 zile ”Slăbește Simplu și Autentic”, imediat ce te abonezi.

Powered by ConvertKit

Ana-Maria Zavelca

Abordarea, total neașteptată a Ramonei, atât în sesiunile audio-video cât și prin susținerea de pe grup (prin implicarea ei zilnică în tot felul de “invitații la diferite activități “ prin care să asigure contactul nelipsit cu “noi și nevoile  noastre “), iar ca cireașa de pe tort, punerea la dispoziția noastră a unei “de a două mămici “ @Anca Lore, împreună…

Abordarea, total neașteptată a Ramonei, atât în sesiunile audio-video cât și prin susținerea de pe grup (prin implicarea ei zilnică în tot felul de “invitații la diferite activități “ prin care să asigure contactul nelipsit cu “noi și nevoile  noastre “), iar ca cireașa de pe tort, punerea la dispoziția noastră a unei “de a două mămici “ @Anca Lore, împreună cu tot sprijinul celorlalți spiriduși (în diferite domenii, împărtășind și învățând din experiențele fiecăruia). Acestea alcătuiesc un amalgam de senzații cu greu descriptibile… când vezi că faci parte dintr-o comunitate în care tot ce ține de dezvoltatarea personală este pe primul plan…practic devine imposibil să opui rezistența, este total “contagios” și te face să-ți doreșți să renunți la “vechiul tu “, cu ușurintă.

Iar pentru asta, nu pot să-mi manifest în alt mod gestul de mulțumire, decât împărtășind cu voi toți această “descoperire” și încurajându-vă să pășiți cu încredere acest prag.

În urmă celor 3 sarcini consecutive, aveam ceva surplus de kg și mi-a venit “că o mănușă” adoptarea acestor obiceiuri în rutină mea zilnică, deoarece fără mari eforturi am reușit să slăbesc 12 kg în aceste 3 luni (ce este drept fără să respect 100% regulile care duc spre o pierdere mai rapidă  a kilogramelor). Lucru care m-a făcut să descopăr că o “minte sănătoasă într-un corp sănătos” nu este doar pentru “cei cu fițe” ci ar trebui să fie “normalul” tuturor.

Am înțeles că sănătatea este mult mai mult decât a nu avea o afecțiune gravă …ci înseamnă a te putea trezi dimineața cu entuziasm și muuultă energie. A putea face fața situațiilor de stres “cu zâmbetul pe buze” și auto-control…pentru a putea “da” cât mai mult, și nu a lua.

Pentru acest lucru nu regret pasul făcut, ba din contră, consider că nu voi putea răsplăti vreodată “pe măsură”, atât fondatoarei acestui program cât și tuturor celor ce fac parte din el, pentru că au participat la dezvolatrea mea personală.

Slăbește Simplu și Autentic

Primești GRATUIT pe e-mail, cursul de 10 zile ”Slăbește Simplu și Autentic”, imediat ce te abonezi.

Powered by ConvertKit

Alina Ileanca

”Am intrat în acest program ca să slăbesc, dar mai mult să scap de oboseală și dureri insuportabile de cap. Am ascultat toate lecțiile de pe YouTube a Ramonei, dar am tot amânat să mă înscriu în acest program, mă tot gândeam oare ce poate fi nou. Mărturiile celor care au…

”Am intrat în acest program ca să slăbesc, dar mai mult să scap de oboseală și dureri insuportabile de cap. Am ascultat toate lecțiile de pe YouTube a Ramonei, dar am tot amânat să mă înscriu în acest program, mă tot gândeam oare ce poate fi nou. Mărturiile celor care au trecut prin program totuși m-au făcut să iau această decizie.

 

Am descoperit o altă lume aici, o lume nu a caloriilor sau alte regimuri stricte sau nu știu ce formulă. Mi-a plăcut așa de mult fiecare lecție. Nu e numai despre slăbit. Ci în primul rând e despre sănătate, despre poftă de viață, despre cum să te iubești și să abunzi de energie. Atât Ramona cât și grupul privat de pe Facebook mi-au fost alături de fiecare dată când am avut întrebări sau nelămuriri. Și ce mi se pare și mai extraordinar că rămân în acest grup pentru totdeauna.

 

Recomand din toată inima acest program pentru oricine vrea să slăbească, sau să cunoască tot ce înseamnă sănătate.”

 

Dacă și tu stai pe gânduri așa cum a stat Alina, poate acest testimonial vine la momentul potrivit pentru ține și iei decizia să începi transformarea sănătoasă a corpului tău! Te așteptăm în Programul de 90 de Zile.

Slăbește Simplu și Autentic

Primești GRATUIT pe e-mail, cursul de 10 zile ”Slăbește Simplu și Autentic”, imediat ce te abonezi.

Powered by ConvertKit

Nicoleta Jitaru

Astăzi, de ziua mea, pot spune cel mai frumos „Mulțumesc!” Mulțumesc pentru cel mai frumos cadou: pozele după 3 luni de program în Școală de slăbit! Mulțumesc pentru 3 luni pline de informațîi care m-au scos din zona de confort și m-au adus într-o lume mai bună, a alimentației corecte, a sănătății, a energiei, a sportului, a inițiativei, a schimbării în bine! Mulțumesc unui grup de susținere activ și plin de bunăvoință oricând ai nevoie! Mulțumesc Ramonei pentru pasiunea cu care face că lucrurile să meargă în direcția cea mai bună! În aceste condiții, cui…

Astăzi, de ziua mea, pot spune cel mai frumos „Mulțumesc!”

Mulțumesc pentru cel mai frumos cadou: pozele după 3 luni de program în Școală de slăbit!

Mulțumesc pentru 3 luni pline de informațîi care m-au scos din zona de confort și m-au adus într-o lume mai bună, a alimentației corecte, a sănătății, a energiei, a sportului, a inițiativei, a schimbării în bine!

Mulțumesc unui grup de susținere activ și plin de bunăvoință oricând ai nevoie!

Mulțumesc Ramonei pentru pasiunea cu care face că lucrurile să meargă în direcția cea mai bună!

În aceste condiții, cui îi mai pasă de kilogramele în plus? Oricum, nu mai sunt multe, că am pierdut 70% din ele.

Și cel mai important „Mulțumesc!” îl pot spune pentru că sunt determinată să continui ceea ce am început, adică această nouă viață pe care o recomand cu căldură oricui poate crede în propria voință. Am energie din plin să-i conving pe cei din jur că merită să încerce.

Slăbește Simplu și Autentic

Primești GRATUIT pe e-mail, cursul de 10 zile ”Slăbește Simplu și Autentic”, imediat ce te abonezi.

Powered by ConvertKit

Slăbește Simplu și Autentic

Primești GRATUIT pe e-mail, cursul de 10 zile ”Slăbește Simplu și Autentic”, imediat ce te abonezi.

Powered by ConvertKit
Back To Top