skip to Main Content

Slăbitul nu depinde doar de ce, cât sau cum mănânci.

Cu siguranță nu depinde de diete rapide sau de ”pilule magice”.

De fapt, cea mai mare parte a slăbitului tău depinde de emoții, de relația pe care o ai cu tine și de comportamentul pe care îl propagi în ceea ce privește alimentația ta. Forma ta fizică şi modul în care te îngrijeşti reflectă relația pe care o ai cu tine.

Odată ce înțelegi comportamentele care te sabotează și blocajele emoționale care te conduc către alegeri alimentare nepotrivite, slăbitul devine o consecință naturală și imediată a împuternicirii, a eliberării personale de care ai parte.

Nu oboseala fizică sau psihică te ţin în loc, nu lipsa de timp şi nici lipsa soluțiilor. Ci povestea pe care ți-o spui despre tine, modul în care te priveşti şi gândeşti despre tine și modul în care îți construieşti şi îți trăieşti viaţa în jurul acestor credinţe interne.

Încetează să te mai sabotezi

Teoretic, poate știi ce ai de făcut ca să slăbești și să ajungi acolo unde îți dorești. Până la urmă, nutriția nu e fizică nucleară. Există un set de reguli care te ajută să slăbești sănătos, iar când ai ajuns acolo unde îți dorești, e nevoie doar să te menții.

Dacă ar fi așa de simplu pe cât pare…

De fapt, să slăbești este chiar simplu. Este simplu, dar nu este uşor.

Ce te sabotează este inconstanța comportamentului personal. Iar comportamentul personal este manifestarea imaginii de sine, care trebuie îndreptată.

Pornești în forță, iar la scurt timp, apare și prima abatere. Mai încerci o dată, apoi iar te abați de la drum. E ca și cum faci 2 pași înainte și 2 înapoi și nu știi cum să mai rezolvi problema asta.

Așa ajungi să acumulezi frustrare, nemulțumire de sine,  încrederea în tine scade, ești dezamăgit și ți-e frică să mai încerci alte soluții. Te învârți în cercul vicios al slăbitului-îngrășatului.

Doar în momentul în care realizezi că te sabotezi singur și înțelegi când, cum şi de ce faci asta, când înțelegi ce declanşează şi ce menține acest comportament greşit, abia atunci poți începe să reclădești relația cu tine și astfel să scapi de problema slăbitului.

Cucerește Fiecare Zi

Ce bine ar fi dacă toți am avea 25, 26 sau 30 de ore pe zi la dispoziție. 24 ore parcă sunt prea puține pentru a le face pe toate.

”Nu am timp” este cel mai popular motiv pe care îl folosești ca să justifici lucrurile pe care nu le faci pentru tine. Ești copleșit de multitudinea de lucruri care se cer rezolvate într-o zi, iar când ajungi în momentul în care ar trebui să te ocupi și de tine, ajungi la concluzia că nu mai este timp și lași pe altă dată.

Doar că această renunțare temporară, acest ”lasă, că fac mâine, de luni, de săptămâna viitoare, de luna viitoare, de anul viitor…” se perpetuează continuu.

Nu este oboseală, nu este lipsă de voință, este blocaj emoțional şi trebuie să îl rezolvi.

E timpul să spargi acest cerc vicios și să înveți să pui mai mult preț pe tine, să laşi în urmă autocritica, nemulțumirea, frica şi comoditatea personală, să laşi în urmă mentalitatea care te ține în acest punct mort de atâta timp şi, inclusiv să-ți organizezi timpul în jurul activităților care contează pentru tine.

Tu ești singura persoană care poate face asta. După programul ”Psihologia Slăbitului”, vei cuceri fiecare zi, iar sintagma ”Nu am timp” o să se transforme în ”Îmi fac timp pentru lucrurile care contează pentru mine.”

Reclădește Relația cu Tine

De câte ori îți spui în sinea ta:

 • Aş vrea să am o relație mai bună cu mine.
 • Aș vrea să mă bucur mai mult de viață.
 • Aş vrea să arăt mai bine.
 • Aş vrea să îmi pot controla poftele şi să nu mai manânc necontrolat.
 • Aş vrea să nu mă mai judec atât.
 • Aș vrea să fiu mai sănătos.
 • Aș vrea să fiu mândru de mine.
 • Aș vrea să simt că trăiesc, nu că supraviețuiesc.
 • Aș vrea să mă simt cum mă simțeam când eram tânăr și eram liber?

Stilul tău de viaţă oglindeşte relaţia ta cu tine.

Situaţia ta de acum, cu lucrurile care te deranjează şi pe care vrei să le schimbi, nu sunt un verdict. Sunt o alegere repetată zilnic, ajunsă pe pilot automat. Dar nu un verdict.

Mâncatul dezordonat, compulsiv, inconstant, cu zile în care nu apuci să mănânci la timp şi zile în care exagerezi, mâncatul emoțional, de stres, mâncatul de plictiseală sau pentru a te linişti, sunt doar consecințe ale stilului tău de viață, prin care încerci să acoperi goluri de natură emoțională şi fizică şi pe care nu le vezi, pentru că de multe ori, nu vrei să le vezi.

Slăbitul este o provocare psihică, nu fizică. Iar în centrul acestei provocări stă redefinirea ta, redescoperirea ta şi echilibrarea relației tale cu tine.

Corpul tău poate să slăbească oricât, indiferent de vârstă, de situaţie, de timpul şi de oboseala ta. Totul la tine poate fi îmbunătățit, dacă înveți să te vezi, să te eficientizezi şi să laşi în urmă gândurile şi comportamentele care te țin în loc. Totul este doar în mintea ta, iar mintea ta merită să urce la următorul nivel.

Psihologia Slăbitului nu este doar despre atitudine, motivație și emoții.

Pe lângă informații și explicații, fiecare modul este echipat cu exerciții practice. Ai reguli clare pentru slăbit și pe parcursul programului vei face progrese vizibile în ceea ce privește slăbitul tău, chiar din prima săptămână.

Dizolvă Blocajele Care Te Țin pe Loc

Slăbitul urmat de îngrășat sau tentativele nereușite de a slăbi sunt rezultatul blocajelor și mecanismelor care mențin acest cerc vicios.

Odată depășite aceste blocaje, slăbitul se produce ușor și fără suișurile și coborâșurile din trecut.

Încrederea de sine scăzută, critica de sine, atenția orientată către ceilalți și prea puțin către tine, spiritul de sacrificiu exagerat, drama personală, mila de sine, standardele personale scăzute camuflate de așteptări mari și nerealiste în legătură cu realizările personale, toate acestea sunt aspecte care alimentează și mențin un stil de viață nesatisfăcător.

Rezolvarea acestor probleme aduce cu sine o eliberare interioară mare, o poftă de viață sporită, iar încrederea ta în tine crește pe măsură ce îți formezi o relație din ce în ce mai bună cu tine. Eliberarea din drama personală și depășirea blocajului cu slăbitul te duce la un alt nivel cu stilul de viață, cu exprimarea de sine și cu fericirea personală.

În programul Psihologia Slăbitului, blocajele sunt discutate, înțelese și primești soluții practice pentru dizolvarea lor.

Devino omul care își asumă 100% responsabilitatea pentru viața, atitudinea și rezultatele sale.

Povești de succes

Programul Psihologia Slăbitului

Schimbă mecanismele comportamentale și dizolvă blocajele emoționale care te sabotează de ani de zile. Rezolvă o dată pentru totdeauna problema slăbitului tău.

Cucerește fiecare zi și reclădește o relație puternică cu tine.

Module

 • MODULUL 1: Slăbitul este o provocare psihică, nu fizică
 • MODULUL 2: Povestea ta personală – Cum te ţine în loc ceea ce crezi că ştii despre tine
 • MODULUL 3: Nevoile sufleteşti care alimentează foamea necontrolată
 • MODULUL 4: Importanţa momentului prezent
 • MODULUL 5: Atitudinea ta dictează altitudinea ta
 • MODUL BONUS: Regulile slăbitului, pe înţelesul tău

Pe lângă lecțiile video, primești:

 • Resurse cu soluții practice și exerciții
 • Emailuri zilnice
 • Acces în grupul privat
 • BONUS: Varianta audio pentru fiecare lecție*
 • BONUS: Monitorizare personală prin jurnal alimentar online*
 • BONUS: -25% la achiziționare unui alt program*

Sesiune introductivă. Ciclurile circadiene ale corpului tău.
Cele 10 reguli ale slăbitului prin regenerare.

Psihologia Slăbitului

Înscrie-te în cel mai complex program de educație nutrițională din România, cu peste 1500 de absolvenți și o rată de succes de 99%

BASIC
650 lei
Programul de bază Psihologia Slăbitului

Primești educație prin lecțiile video, resursele cu soluții practice și exerciții, emailuri zilnice, suport și răspunsuri în cadrul grupului privat.

MASTER
1150 lei
Programul complet Psihologia Slăbitului

Primești educație prin lecțiile video, resursele cu soluții practice și exerciții, emailuri zilnice, suport și răspunsuri în cadrul grupului privat.

În plus, primești monitorizare personalizată, prin jurnalul propriu online, varianta audio a programului și -25% la achizționarea unui alt program.

Garanția banilor înapoi

Cred cu tărie în calitatea și eficiența Programului de 90 de zile – versiunea 2.0. Nu numai că te va ajuta să slăbești, ci îți va oferi cunoștințe care îți vor folosi toată viața și te va ajuta să-ți formezi discernământul aliementar. Nu vei mai avea nevoie de alți nutriționiști.

Îl susțin cu încredere cu o garanție a banilor înapoi în 30 de zile. Vreau să trăiești din plin experiența acestui program, fără inhibiții.

Dacă nu ești mulțumit, doar contactează-mă în decurs de 30 de zile de la înscriere și îți returnez banii. Fără întrebări.

Întrebări frecvente

1. Psihologia Slăbitului este un program de nutriție?

Cred că aceasta este cea mai importantă întrebare pe care e nevoie să o clarificăm. Psihologia Slăbitului este un program în care vorbim mult despre psihologie, emoții și în care accentul este pe a construi soluții pentru provocările tale. Este piesa de puzzle care face conexiunea dintre schimbarea obieciurilor actuale și transformarea lor în comportamente care să te susțină pe termen lung. Deși există un modul dedicat înțelegrii regulilor pentru slăbit sănătos, Psihologia Slăbitului nu este nicidecum un program dedicat nutriției. Școala de Slăbit predă două programe extensive și complete, concentrate pe nutriție: Slăbește în 90 de Zile și 5 Kilograme în 5 Săptămâni.

Dacă simți că vrei să pornești de la nutriție, îți recomand să începi cu unul din cele două programe concentrate pe asta.

Slăbește Simplu și Autentic

Primești GRATUIT pe e-mail, cursul de 10 zile ”Slăbește Simplu și Autentic”, imediat ce te abonezi.

Powered by ConvertKit

2. Voi avea acces pentru totdeauna la materiale sau sunt limitate în timp?

Da! Odată ce cumperi programul, ai acces indefinit. Nu expiră, nu există limită de timp și îl poți revizita de oricâte ori dorești. Programul este disponibil pentru totdeauna.

Slăbește Simplu și Autentic

Primești GRATUIT pe e-mail, cursul de 10 zile ”Slăbește Simplu și Autentic”, imediat ce te abonezi.

Powered by ConvertKit

3. Cum voi parcurge lecțiile și materialele?

Atunci când cumperi programul, îți creezi un cont cu care ai acces la platforma de învățare. Acolo vei găsi toate materialele din program și eventuale instrucțiuni pentru folosirea lor. Progresul tău va fi înregistrat, astfel încât să poți continua oricând de unde ai rămas, chiar și de pe un alt dispozitiv!

Slăbește Simplu și Autentic

Primești GRATUIT pe e-mail, cursul de 10 zile ”Slăbește Simplu și Autentic”, imediat ce te abonezi.

Powered by ConvertKit

4. Cât durează programul?

Având în vedere că primești acees indefinit la lecțiile video și le poți parcurge și reparcurge de oricâte ori dorești, am putea spune că programul durează cât vrei tu 🙂 Dar ca să ofer un răspuns concret, programul a fost gândit pe durata a 5 săptămâni, dacă îți iei angajamentul să-l parcurgi zi de zi, de la înscriere până la ultimul email din program primit.

Slăbește Simplu și Autentic

Primești GRATUIT pe e-mail, cursul de 10 zile ”Slăbește Simplu și Autentic”, imediat ce te abonezi.

Powered by ConvertKit

5. Ce înseamnă acces la grupul privat de suport?

În cadrul grupului creat de la prima serie de cursanți ai Școlii de Slăbit, acum mai bine de 2 ani, până acum și care adună câteva sute de oameni, se crează zilnic foarte multă valoare. Toate întrebările membrilor își găsesc răspunsul, atât din partea altor membri cu mai multă experiență, care au trecut peste provocarea respectivă, cât și din partea mea, Ramona Țintea.

Pentru alte întrebări, contactează-ne la [email protected]

Slăbește Simplu și Autentic

Primești GRATUIT pe e-mail, cursul de 10 zile ”Slăbește Simplu și Autentic”, imediat ce te abonezi.

Powered by ConvertKit
BASIC
650 lei
Programul de bază Psihologia Slăbitului

Primești educație prin lecțiile video, resursele cu soluții practice și exerciții, emailuri zilnice, suport și răspunsuri în cadrul grupului privat.

MASTER
1150 lei
Programul complet Psihologia Slăbitului

Primești educație prin lecțiile video, resursele cu soluții practice și exerciții, emailuri zilnice, suport și răspunsuri în cadrul grupului privat.

În plus, primești monitorizare personalizată, prin jurnalul propriu online, varianta audio a programului și -25% la achizționarea unui alt program.

Slăbește Simplu și Autentic

Primești GRATUIT pe e-mail, cursul de 10 zile ”Slăbește Simplu și Autentic”, imediat ce te abonezi.

Powered by ConvertKit
Back To Top